Ik maak WordPress websites die hoog in Google komen, doorgaans op pagina 1.

Vaak is het maken van een website aanleiding om het aanbod weer eens goed te bekijken. Met mijn achtergrond in marketing en communicatie help ik hier graag bij.

Het begon al vroeg. Mijn vader had een zaak in herenmode. Zodra ik kon lezen, verslond ik de tv-gids én de Adformatie, een blad voor marketing, dat altijd wel ergens lag. Mijn moeder werkte op onze lagere school, en had toen al speciale aandacht voor kinderen die dit nodig hadden.

Marketing achtergrond

Na het werken als voorlichter, systeembeheerder en projectmanager, bleef de marketing trekken. Als database marketing manager werkte ik bij de Postcode Loterij en het Amsterdams Uit Buro. Daarna als (senior) marketing manager met een specialisatie in online. Zo was ik bij ING verantwoordelijk voor de (online) marketing van het MKB segment, waartoe ook zzp’ers, verenigingen en stichtingen behoren.

Van internet werd ik heel blij

Hoe op internet beeld en tekst elkaar kunnen versterken en iets duidelijk kunnen maken, dat boeide me direct. Met mijn technische aanleg, studies en werkervaring in voorlichtingskunde en marketing en met een voorliefde voor fotografie, viel daarmee alles op zijn plek.

Online marketing advies, WordPress, leeromgevingen

In 2008 startte ik voor mezelf, met online marketing advies aan ondernemers, het maken van WordPress websites en nu ook online leeromgevingen.

Google specialisatie

Websites bovenaan in Google krijgen is mijn specialiteit, en waar ook andere webbouwers en bureau’s mij voor inschakelen.

In 2017 verruilde ik Amsterdam voor de mooie Achterhoek. Mijn klanten wonen nog altijd ‘overal’, van Groningen tot België of de US, met internet kan dat!

WordPress-SEO-specialist-Marian-de-Jong

Ik hoor graag wat ik voor je kan doen.
Neem daarvoor contact met mij op.